27 april 2019
14:00

Mälarhöjdens IK Fotboll 2

Referat: Huddinge IF 9 - Mälarhöjdens IK Fotboll 2

Årets första match i Sanktan för lag Grön var mot Huddinge. Vi mötte ett bra lag som spelade tätt och hade bra passningsspel. Första perioden var mycket jämn och slutade mållöst. I andra perioden lossnade plötsligt vårt spel och vi kunde gå ifrån till 4-0 och tog över matchen helt. I sista perioden fick Huddinge ta in extra spelare och matchen jämnades ut. Mycket kul att se hur killarna kämpade idag och jobbade som ett lag. Framförallt försvarsspelet fungerade mycket bra och målen som vi släppte in i slutet handlade mycket om att killarna var trötta efter en lång match. Det går även att se ett passningsspel som börjar komma mer och mer. En bra kämpa- och laginsats från alla som var med. Det märks att spelet har lyfts en nivå jämfört med förra året, både på oss och på våra motståndare.